Leden

Welkom bij ’t Vat, dé toneelvereniging van Vlierden en omstreken. Al ruim twintig jaar zetten wij ons in voor de mooiste toneelstukken, waarbij gezelligheid en saamhorigheid hoog in het vaandel staan. Maar ’t Vat is meer dan alleen toneel: we organiseren ook allerlei leuke activiteiten en bouwen aan een hechte groep, waar in iedereen zich thuis voelt. Dus ben jij op zoek naar een ambitieuze én gezellige toneelvereniging? Sluit je dan aan bij ’t Vat en beleef samen met ons de mooiste toneelmomenten!

Van bestuur tot aan spelers: Bij ’t Vat Vlierden zijn wij ieder jaar hard aan het werk om een nieuw stuk neer te zetten. Hier zit veel meer achter, dan alleen repeteren en uitvoeren door onze spelende leden. Ieder jaar wordt er achter de doeken hard gewerkt vanuit het bestuur. Denk bijvoorbeeld aan promotie in de krant, flyers, posters en wellicht een stunt om het hele dorp op zijn kop te zetten. Ook is de decorgroep ieder jaar hard aan het brainstormen over hoe ze, naast het spel, een blijvende indruk zullen achterlaten bij het publiek.

Binnen ’t Vat zijn we al redelijk zelfvoorzienend. Zowel vóór als achter de schermen werken onze leden naar de uitvoeringen in maart, maar ook wij staan altijd open voor nieuwe leden. Of dat alleen als speler is, bestuurslid, of betrokkene in de decorgroep. Wij zijn opzoek naar nieuwe enthousiastelingen die graag een steentje bij willen dragen aan onze toneelvereniging.

Regie

Sandra Janssen

Op de planken (2025)

Anita van den Heuvel
Anselma Fransen
Carlo Bankers
Dennis van den Eijnden
Dorry van de Rijt
Frans Fransen
Melanie van Dijk
Roland van Roosmalen
Ruud van den Eijnden
Saskia van den Eijnden
Sissi van Otterdijk
Wilma Berkers
Yvonne van den Tillaart

Techniek

Erik van Otterdijk

Bestuur

Sandra Janssen – Voorzitter
Anselma Fransen – Penningmeester
Anita van den Heuvel – Secretaris
Melanie van Dijk
Ruud van den Eijnden
Sissi van Otterdijk

Decorgroep

Corne van den Heuvel
Nico Vinken
Richard Merkx
Rik Mennen
Sissi van Otterdijk

Oefenlocatie

We oefenen iedere week in Het Huis Vlierden.

Lidmaatschap

Wil jij ook een rol spelen binnen ’t Vat? Mail of bel Sandra Janssen via toneelverenigingvat@gmail.com of 06 20737166.