Over ’t VAT

Welkom bij ’t Vat, de gezelligste toneelvereniging van Vlierden en omstreken! Bij ons draait het niet alleen om het maken van toneelstukken, maar vooral ook om de gezelligheid en saamhorigheid binnen de groep.

Al ruim twintig jaar zijn we actief in het opvoeren van toneelstukken, variërend van hilarische komedies tot ontroerende dramas. En het mooie is, we doen dit allemaal op vrijwillige basis. Van het schrijven van scripts tot het bouwen van decorstukken en van het regelen van de kostuums tot het verzorgen van de publiciteit: alles wordt door de leden zelf gedaan.

Natuurlijk gaat er wel eens iets mis tijdens de repetities of uitvoeringen, maar juist dat maakt het zo leuk en spannend. Want zeg nu zelf, wie houdt er niet van wat gezonde spanning en een beetje improvisatie op het podium?

Buiten de toneelstukken om organiseren we ook allerlei leuke activiteiten, zoals feestjes, etentjes en uitjes. Zo bouwen we niet alleen aan onze toneelkunsten, maar ook aan een hechte groep waarin iedereen zich thuis voelt. Dus ben jij op zoek naar een gezellige en ambitieuze toneelvereniging waarin je jezelf kunt ontwikkelen en nieuwe vrienden kunt maken? Sluit je dan aan bij ’t Vat en beleef samen met ons de mooiste toneelmomenten!